Tänään on kuulas, syksyinen päivä. Kohta astutaan ruokapöytään. Kana-kanttarellikastiketta, keitettyä kukkakaalia, keitettyä perunaa, vihersalaatti tammenlehtisalaatista. Jälkiruuaksi vanilijajäätelöä lämpimän omena-kaneli -soseen kanssa.
Iltapäiväkahvit ja puolukkamuffinit. Olkaa hyvät.
KANTTARELLI-KANAKASTIKE
HELPPO, NOPEA
1 RASIALLINEN BROILERIN FILESUIKALE/HUNAJAMARINOITU
2-3 DL TUOREITA KANTTARELLEJA
½ DL SIPULIKUUTIOITA/PAKASTE
1 PRK PAKSU KEVYT KASVIRASVASEKOITE
KANAFONDIA LORAUS, MUSTAPIPPURIA MYLLYSTÄ
* PAISTA ÖLJYTYLLÄ PANNULLA KANTTARELLIT, LISÄÄ KANANPALAT
* LISÄÄ VÄHÄN VETTÄ, ANNA KIEHAHTAA JA MUHIA N. 5 MIN
*LISÄÄ KANAFONDI JA MUSTAPIPPURI, KASVISRASVASEKOITE, ANNA
LÄMMETÄ JA MAKUJEN VETÄYTYÄ KANNEN ALLA PARI MINUUTTIA.
OMENASOSE MIKROSSA
KUORI PARI- KOLME OMENAA, LOHKO JA TEE SORMENPÄÄN KOKOISIA
PALOJA. LAITA MIKRON KESTÄVÄÄN ASTIAAN, LISÄÄ N. ½-1 DL VETTÄ,
½ DL SIIRAPPIA, 2 TL KANELIA JA SEKOITA. kUUMENNA MIKROSSA
5 MIN VÄLILLÄ SEKOITTAEN.
LAITA KUUMA OMENASOSE JÄÄTELÖPALLOJEN PÄÄLLE ENNEN
TARJOILUA.
Kommentit