Tänään on kuulas, syksyinen päivä.  Kohta astutaan ruokapöytään.  Kana-kanttarellikastiketta, keitettyä kukkakaalia, keitettyä perunaa, vihersalaatti tammenlehtisalaatista.  Jälkiruuaksi vanilijajäätelöä lämpimän omena-kaneli -soseen kanssa.

Iltapäiväkahvit ja puolukkamuffinit. Olkaa hyvät.

 

 

 

 

KANTTARELLI-KANAKASTIKE

HELPPO, NOPEA

 

1 RASIALLINEN BROILERIN FILESUIKALE/HUNAJAMARINOITU

2-3 DL TUOREITA KANTTARELLEJA

½ DL SIPULIKUUTIOITA/PAKASTE

1 PRK PAKSU KEVYT  KASVIRASVASEKOITE

KANAFONDIA LORAUS, MUSTAPIPPURIA MYLLYSTÄ

 

*  PAISTA ÖLJYTYLLÄ PANNULLA  KANTTARELLIT, LISÄÄ KANANPALAT

* LISÄÄ VÄHÄN VETTÄ, ANNA KIEHAHTAA JA MUHIA N. 5 MIN

*LISÄÄ  KANAFONDI JA MUSTAPIPPURI, KASVISRASVASEKOITE, ANNA

LÄMMETÄ JA MAKUJEN VETÄYTYÄ  KANNEN ALLA PARI MINUUTTIA.

 

 

 

OMENASOSE MIKROSSA

KUORI PARI- KOLME OMENAA, LOHKO JA TEE SORMENPÄÄN KOKOISIA

PALOJA.  LAITA MIKRON KESTÄVÄÄN ASTIAAN, LISÄÄ N. ½-1 DL VETTÄ,

½ DL SIIRAPPIA, 2 TL KANELIA JA SEKOITA.  kUUMENNA MIKROSSA

5 MIN VÄLILLÄ SEKOITTAEN. 

LAITA KUUMA OMENASOSE JÄÄTELÖPALLOJEN PÄÄLLE ENNEN

TARJOILUA.